Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Colomer i Fill Excavacions Camprodon:

Colomer i Fill Excavacions Camprodon, és una empresa del Ripollès de la població gironina de Camprodón, d’una banda dedicada a les excavacions i obres, d’altra banda ofreix venda d’àrids. Així mateix, disposa dels següents serveis:

  • Giratòria
  • Retro
  • Grua
  • Dumper
  • Miniexcavadora
Des de 1 fins a 22 tones. Ara també disposem de camions per el servei públic.

La nostra filosofia de treball es basa en la seguretat a les nostres feines, l’agilitat per tal d’acabar una bona feina en el menor temps possible, la qualitat de les nostres feines per tal que el client quedi completament satisfet i el respecte pel medi ambient; és a dir, aquests valors són els que volem transmetre a tota la nostra empresa amb l’objectiu d’aconseguir un tot responsable i coherent.

Així mateix, la serietat i el comprimís són els principals valors que descriuen la nostra empresa. Com que som conscients de la importància que té el medi ambient a les nostres vides, mirem de fer desenvolupaments sostenible amb una millora contínua, prevenció de la contaminació i avaluació dels riscos potencials. A més a més, estem en constant formació per donar el millor i més actual servei als nostres clients.

Empresa d’excavaciosn i venda d’àrids a la comarca del Ripollès.

 

Adreça & Contacte

Adreça

Plaça la Fia, 3 Camprodon

IDIOMES