Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Construccions Reformes Miquel Gené Montroig Camp:

Construccions Reformes Miquel Gené Montroig Camp. Som una empresa de Mont-Roig del Camp (Tarragona), dedicada a la construcció d’obra nova, reforma integral o parcial i la rehabilitació. Així mateix, ens podrà trobar a Tarragona i província. Disposem de personal qualificat i de confiança per el desenvolupament de les nostres feines. Més de 45 anys avalen els nostres treballs.

També, cal dir que la nostra empresa ofereix una gran varietat de possibilitats, des d’edificis d’obra nova, fins la restauració de cases o masies; també obra pública, reforma d’habitatges, construcció de piscines… Sempre amb la premisa d’oferir una qualitat que pugui garantir els millors resultats en qualsevol feina; és a dir, ja sigui d’obra, reforma, restauració, rehabilitació o sorrejats tenim el compromís de donar el millor resultat en el menor temps possible.

A més a més, a Construccions Miquel Gené no deixem de ser una empresa tradicional; estem plenament capacitats per dur a terme tot tipus de serveis de construcció; des de  petites reformes, banys, cuines, terres, sostres, teulades… Fins a feines complexes. També cal dir, que fem treballs de retirada d’amiant, treballs de fontaneria i electricitat, instal·lacions i instal·lacions fotovoltaiques.

La metodologia aplicada en la construcció d’obra nova sempre té com a finalitat respectar les necessitats del client; dit d’una altra forma, garantint que els treballs realitzats tinguin els acabats i els requisits de qualitat esperats.

Adreça & Contacte

Adreça

Riudoms, 24 43300 Mont-roig del Camp

IDIOMES