Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Construccions Sant Jaume Enveja Andreu Ruben:

Construccions Sant Jaume Enveja Andreu Ruben ; per començar, som una empresa ubicada a Sant Jaume d’Enveja (Tarragona), dedicada a la construcció en general on li oferim qualsevol tipus de servei relacionat amb la construcció; realització d’obra novareformes en general, rehabilitació i restauració; façanes, banyscuines, etc.

També, en l’àmbit de l’habitatge unifamiliar, la nostra forma de construir és amb una adaptació al terreny, per tal que la casa quedi totalment integrada dins l’entorn. Per tant, podem dir que aprofitem tot el que està al nostre abast per construir una casa confortable, còmode i el més sostenible possible. Ens fem càrrec de tot el procés, fins i tot de l’obtenció de la parcel·la. D’aquesta forma, el client no s’ha de preocupar ni del solar, ni de l’arquitecte, ni dels permisos, etc. Nosaltres li oferim tots aquests serveis per estalviar-li  temps i mals de cap.

La nostra dilatada experiència fa que els nostres treballs siguin professionals, puntuals, amb serietat i amb la màxima implicació en la feina encomanada. No dubti a contactar amb nosaltres, estem completament convençuts que satisfarem les seves expectatives. A més a més, fem pressupostos sense compromís i a mida de cada client.

Adreça & Contacte

Adreça

Carrer Major, 106 Sant Jaume d'Enveja

IDIOMES