Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Coves Meravelles Benifallet i el Llagut de Benifallet:

Coves Meravelles Benifallet; per començar, dir que Benifallet ofereix al visitant un ampli ventall de possibilitats;  a més,  pot iniciar-se a les Coves Meravelles endinsant-se a les entranyes de la terra; 40 minuts inesborrables passejant enmig d’una riquesa de formacions. També, en sortir, ens espera el Llagut per passejar durant una hora pel nostre riu Ebre. Perquè l’acaronem, el seu bosc de ribera, la seva fauna, la seva màgia.

LES COVES MERAVELLES 

Es tracta d’una visita guiada de 45 minuts on poden visitar dues coves. Així doncs, conforme arriba la gent es fan entrades regulars cada 20 minuts.

Des de novembre fins a Setmana Santa, les coves obriran les seves portes els caps de setmana, festius i ponts de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.

OBERT TOTS ELS DIES DES DE SETMANA SANTA FINS A L’1 DE NOVEMBRE

EL LLAGUT DE BENIFALLET 

És un passeig pel Riu Ebre amb embarcació. Te una durada d’una hora, surt des de l’embarcador fins al final del terme municipal de Benifallet i torna al punt de partida.

Des de Setmana Santa dins al 31 d’octubre, sortides caps de setmana, festius i ponts a les 11:00h, 12:30h, 16:30h i 18:00h.

SORTIDES TOTS ELS DIES DE SETMANA SANTA, JULIOL I AGOST.

Comentaris 1

  1. Pingback: Setmana Santa Benifallet Coves i Llagut i activitats a l'Ebre

Deixa un comentari

IDIOMES