Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Deltebre Autoescola Assegurances Gestoria Ventura Brokers:

Deltebre Autoescola Assegurances Gestoria Ventura Brokers. Per començar, Ventura Brokers és una empresa familiar de serveis amb una trajectòria professional de més de 50 anys en el sector i per les terres de l’Ebre. Així mateix, disposem de diferents àrees especialitzades que fan que cada necessitat personal sigui atesa per un professional competent.

A més, a l’autoescola disposem de servei personalitzat i exclusiu per a cada alumne concret; segons coneixements adquirits d’aquest en matèria de conducció. Pel que fa a l’ensenyament teòric combinem la presència de professor qualificat amb la utilització de programes informàtics. Aquests programes són de fàcil assimilació pels alumnes de qualsevol edat. Tots els carnets de fins a 3500kg en vehicles, motocicletes i ciclomotors.

Quant a la secció d’assegurances i per tal de donar un servei integral, oferim tot tipus d’assegurances per poder estar protegit. Llar, accidents, malaltia, comerç, petita empresa, mitjana, vehicles, defensa jurídica i familiar i assegurances d’estalvis.

També, cal dir que l’objectiu principal de la part d’assessoria laboral i fiscal es manté en satisfer al màxim les necessitats dels clients; és a dir, buscar les solucions més adients i ajustades segons la legislació vigent, de la forma mes professional.

IDIOMES