Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Deltebre Formatges Embotits Pernils Xarcuteria Soraya:

Deltebre Formatges Embotits Pernils Xarcuteria Soraya. Primerament, cal dir a la nostra botiga hi ha de tot per cobrir les necessitats del dia a dia de qualsevol llar; ja que, disposem d’un gran ventall de productes perquè els clients puguin gaudir de cada àpat: Una acurada selecció d’embotits, pernils, formatges, vins, caves, conserves, etc.

Així mateix, estem situat al Deltebre som la xarcuteria de tota la vida, on li oferim productes de confiança i qualitat. Un dels trets específics de la nostra botiga és la venda de productes elaborats artesanalment; és a dir, sense perdre la essència i la qualitat amb què es feien els embotits abans, per exemple. El nostre ampli horari comercial, fa que sigui més fàcil a l’hora de venir a buscar una selecció de formatges, pernilet, una safata d’embotits selectes o un detall atípic per fer un regal. També oferim càtering i safates d’embotits variades per fer piscolabis per a reunions i celebracions.

A la nostra botiga, la qualitat i el servei al client van de la mà.

No dubteu a venir a visitar-nos, és ben segur que trobareu un munt de coses que captivaran els vostres sentits! També es poden fer comandes per telèfon.

Adreça & Contacte

Adreça

Carrer l'Havana, 39, 43580 Deltebre

Telèfon
IDIOMES