Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Deltebre Motorització Automatismes Portes Seccionals CasanovaInstalacions:

Deltebre Motorització Automatismes Portes Seccionals CasanovaInstalacions. Primerament, Casanova Instal·lacions és una empresa especialitzada en la instal·lació de portes i tancaments automàtics per a garatges; així també, per a  comerços, empreses i comunitats de veïns. Venda i instal·lació de portes seccionals. Estem situats a les terres de l’Ebre, tot i que els nostres serveis s’estenen a tota la comarca.

Amb una llarg trajectòria professional en el sector, Casanova Instal·lacions posa a la seva disposició un equip de professionals especialitzats per oferir les solucions més avançades i respondre amb rapidesa a les seves necessitats.

També fem instal·lacions elèctriques, fontaneria, aire condicionat, calefacció i energia solar.

El nostre principal objectiu és oferir un servei d’alta qualitat, per tal de garantir la seva satisfacció i confiança dipositada en nosaltres. Donat que disposem d’una àmplia gamma de productes, això ens permet donar solucions a cada cas i per a cada client. Les portes seccionals son ideals per estalviar en espai, ja que s’obren verticalment quedant sota el sostre; són adaptables a qualsevol espai i si a més a més, l’automatitzen no s’hauran de baixar del cotxe per obrir-la. Una comoditat de valor i per a tota la vida.

 

Adreça & Contacte

Adreça

Av. Robert Graupera, 164 bxs, 43580 Deltebre

Telèfon
IDIOMES