Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Deltebre Turisme Rural Grups Grans Paradise Ebro:

Deltebre Turisme Rural Grups Grans Paradise Ebro. En primer lloc, Paradise Ebre són un grup de cases rurals pel turisme en família o grups grans situades al Delta de l’Ebre. Les cases de lloguer estan situades prop de la urbanització de Riumar, a la desembocadura de riu Ebre.

Així mateix, es pot gaudir d’unes magnífiques vistes als grans camps d’arròs que les envolten, amb les seves aus autòctones de la zona. És a dir, un paratge magnífic i inigualable. Les cases disposen de terrassa, piscina privada, barbacoa, porxo i unes excel·lents vistes panoràmiques a la llacuna. També, cal dir que estan totalment equipades per tal de cobrir totes les necessitats que puguin tenir els nostres hostes.

Les cases es troben al bell mig del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Prop dels nostres allotjaments podran trobar diferents activitats com el lloguer d’embarcacions, activitats de riu, activitats de mar,  excursions guiades, piragüisme, rutes a cavall… També, podran observar les aus en el seu hàbitat natural i sentir els seus característics sons, costums, etc.

No deixi escapar l’oportunitat de poder gaudir d’unes vacances en un paradís a preu assequible per a tota la família o grups grans. A més a més, els nostres allotjaments s’admeten mascotes.

IDIOMES