Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

EcoBoats Empuriabrava Lloguer Embarcacions:

EcoBoats Empuriabrava Lloguer Embarcacions; per començar, és una empresa de lloguer d’embarcacions ecològiques i sense impacte al medi ambient. Així, d’aquesta manera poden recórrer els canals d’Empuriabrava sense contaminar la natura. Els vaixells són aptes per llogar-los sense permís. Ara, actualment Ecoboats compta amb una flota de més de 20 embarcacions ecològiques. Vine a Castelló d’Empúries i gaudeix de la petita Venècia catalana.

Aprofitar les oportunitats d’unes vacances o sortides lliures de massificació en companyia de la teva família, a dia d’avui és tota una sort; a més a més, les sortides són privades i amb grups exclusius, cosa que fa que no hagi cap necessitat de compartir l’embarcació amb gent desconeguda. Per tant, podem dir que el turisme nàutic és una de les millors opcions amb les mesures d’higiene i prevenció establertes.

Som una empresa amb garanties que amb la combinació de la nostra experiència i eficàcia oferim els nostres clients un servei de qualitat així com una completa satisfacció amb els resultats. També, cal dir que sempre estem a la disposició dels nostres clients per a qualsevol consulta o dubte que els pugui sorgir; ja que, sempre mirem de mantenir-los constantment informats sobre les normatives, mesures d’higiene, llocs per visitar, etc.
IDIOMES