Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

El Bruc Cafeteria Restaurant Sant Jeroni:

El Bruc Cafeteria Restaurant Sant Jeroni; primerament, som un bar restaurant a Montserrat amb l’objectiu d’oferir una cuina mediterrània casolana i elaborada. És a dir, una bona cuina amb un bon servei dins un espai on el temps s’atura. Així mateix, la cafeteria disposa d’un espai de lectura, que en el seu conjunt, formen una gran sinergia quan s’ajunten de manera adequada. D’aquesta forma, s’ofereix un servei creant així un espai de gastronomia i cultura.

La nostra carta de plats està confeccionada a partir de productes de proximitat i de temporada. Tal i com ja hem dit abans, la nostra cuina és mediterrània però amb tocs innovadors i de modernitat. Tot això, sense perdre els arrels de la cuina tradicional catalana. Dintre de les nostres propostes gastronòmiques trobaràs un munt d’alternatives carregades de sabor. També, a part del nostre menú diari posem a teu abast la nostra selecció de racions, entrepans, piscolabis, amanides, plats combinats, torrades, tapes, hamburgueses…

A més a més, pots gaudir de tot això al nostre jardí amb unes vistes increïbles. És a dir, gaudir de tot un paisatge idíl·lic. Per a tots aquells amants de la natura i que contemplen la magnitud d’una de les meravelles del món, com són les muntanyes de Montserrat.

IDIOMES