Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Restaurant Cafè Víctor Barcelona Barri Gòtic:

Restaurant Cafè Víctor Barcelona Barri Gòtic. Primerament, som un Restaurant, Braseria i cuina de mercat de Barcelona; és a dir, al bell mig del nucli antic en un lloc ideal per compartir un deliciós menjar, celebrar i degustar una àmplia varietat de plats. A el Cafè d’en Víctor podràs sopar bé amb plats elaborats i productes del dia i preu ajustat. Menú de nit 25 Euros per persona. Un dels millors restaurants del Barcelonès! Tots els dies cuina oberta de 12 a 23 hores.

Estem situats just al costat de la Catedral, un lloc emblemàtic al costat de l’antiga muralla de Barcelona. El nostre local és senzill però sense perdre l’autenticitat amb una cuina de mercat elaborada amb productes de qualitat. Es tracta d’una proposta ideal per fer un bon àpat i fer un passeig turístic per la ciutat. A més a més, des que el restaurant obrí les seves portes l’any 1990, segueix apostant per una cuina autèntica i a preus assequibles; és a dir, la nostra senzillesa ens fa únics.

També, cal dir que pots gaudir del nostre menú diari a la terrassa (amb vistes a la part antiga de la ciutat) o  bé al nostre saló interior.

 

IDIOMES