Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

El Super Pollo Pollastres Ast Vilanova Sitges:

El Super Pollo Pollastres Ast Vilanova Sitges. Som dues rostisseries i restaurants de Vilanova i la Geltrú i Sitges. Máxima qualitat en pollastres a l’ast. Pots menjar-te’ls a casa teva o al nostre establiment. Obert tot el dia i servei a domicili de 20 a 23 hores. Sens dubte els millors pollastres de la comarca. Som una empresa familiar especialista en pollastres a l’ast des del 1965. La nostra trajectòria professional de més de 50 anys, fa que els nostres clients segueixin la tradició de demanar-nos pollastres a l’ast de pares a fills.

És a dir,  hem fet possible que molts dels nens que venien amb els seus pares, siguin ara els que vénen amb els seus fills a gaudir del nostre pollastre. Amb un producte de màxima qualitat, un servei acurat, àgil i uns preus molt assequibles. També, cal dir que  hem aconseguit ser un referent en menjar ràpid, i alhora sa dins la comarca del Garraf.

A més a més, dins les nostres instal·lacions es pot menjar en pocs minuts o endur-te el menjar preparat a casa. Els nostres restaurants ofereixen un menjar especialitzat en pollastre a l’ast i acompanyaments: patates, amanides, croquetes…. També, cal saber que tenim obert tots dies de l’any,  migdia i nit.

IDIOMES