Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Electricitat Lampista Feliu Codines Valls Corney:

Electricitat Lampista Feliu Codines Valls Corney. A Valls Corney realitzem instal·lacions, projectes i manteniments de llum, aigua, gas, energies renovables i calefacció. Estem ubicats a Sant Feliu de Codines al costat de Caldes de Montbui.

  • Instal·lador electricista autoritzat, butlletins, instal·lacions noves, ja siguin senzilles o complexes; així també, manteniment i reparació de xarxes elèctriques de baixa tensió per a locals, comerços, habitatges i naus industrials.
  • Instal·lador autoritzat en instal·lacions d’aigua, així com, reparacions de canonades d’aigua, aixetes, reparació de sanitaris, accessoris de bany i dutxa, comptadors…
  • Instal·lació i reparació de calefacció i aigua calenta sanitària tant per a equips elèctrics com per a equips de gas.
  • Instal·lacions i reparacions de gas per locals, habitatges, indústria i comerços. Proves de combustió, així com reparació de calderes, cuines, etc.
  • A més a més, som instal·ladors d’energies renovables i sostenibles; ja que, són recursos nets i gairebé inesgotables. Per tant, contribueixen a disminuir la dependència del nostre país dels subministraments externs. D’aquesta forma, es redueix el risc d’un abastiment poc diversificat i alhora, afavoreix el desenvolupament de noves tecnologies.

El nostre equip li assessorarà en tot moment per tal de cobrir les seves necessitats de cada client i en cada cas.

Adreça & Contacte

Adreça

Anselm Clavé, 5-7 08182 Sant Feliu de Codines

IDIOMES