Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Escola Dansa Fusió Mataró Asrai:

Escola Dansa Fusió Mataró Asrai; per començar, cal dir que es una escola de dansa situada a Mataró. L’Escola  de Dansa Asrai, va ser creada l’any 2008 dirigida per Maria Almudena Ferreira Mateos, professora i ballarina. Així mateix, lEscola de Dansa Asrai dóna classes tant a petits com a adults i en diferents estils.

Davant la situació actual, les nostres classes s’imparteixen ONLINE

  • Dansa del ventre
  • Bollywood
  • Comercial jazz-Dance
  • Jazz-cabaret-burlesque
  • Expressive Dance, (estil contemporani)
  • Steampunk fantasy i fusió

També cal afegir que tenim classes per als més menuts des dels 5 anys fins als 15; així, treballem la dansa comercial i fusionem diversos estils com hip hop, jazz, expressió, musicals…

A més de la dansa, tenim classes de Pilates per tal de treballar la tonificació, els abdominals sense risc, LPF i estiraments amb o sense elements.

La companyia de l’escola ha tingut l’oportunitat d’estrenar dues petites obres; d’aquesta forma, es va fusionar la dansa i el teatre  amb pinzellades d’ensurts i humor. (the haunted House) i (The Origen (precuela)), escrites i dirigides per la direcció de l’escola Maria Almudena Ferreira Mateos. També ballem en casaments, hotels, aniversaris, fundacions i qualsevol tipus d’esdeveniment. Es preparen coreografies per a nuvis, tallers especials per  comiats de solter/a, etc.

Per a la tranquil·litat dels nostres alumnes cal dir que seguim el protocol amb totes les mesures i distàncies de seguretat; també, cal dir que l’aire de l’espai on es realitzen les activitats, està permanentment renovat amb purificador d’aire i extractors.

 

Contacta amb el propietari

Deixa un comentari

IDIOMES