Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Escola Dansa Fusió Mataró Asrai:

Escola Dansa Fusió Mataró Asrai; per començar, cal dir que es una escola de dansa situada a Mataró. L’Escola  de Dansa Asrai, va ser creada l’any 2008 dirigida per Maria Almudena Ferreira Mateos, professora i ballarina. Així mateix, lEscola de Dansa Asrai dóna classes tant a petits com a adults i en diferents estils.

Si penseu en fer noves activitats a Mataró? Nosaltres som molt més que una escola de dansa

Som un centre on fusionem el moviment amb la correcció postural. D’aquesta forma, es tonifica el vostre cos i aprenent alhora, a deixar de banda les vostres inquietuts i malestar; així doncs, podreu relaxar, mimar la vostra ment i donar força i ales al vostre cos.

Asrai per a mí és «Mi azul» ,la meva fada de l’aigua, és el bon ambient, lluminós, màgic, únic,  espiritual, noble i harmoniós. Tot aixó i molt més, és el que trobareu a l’escola perquè, donem el millor de nosaltres als nostres alumnes; ja que, estem en constant formació de noves matèries.

  • Dansa del ventre
  • Bollywood
  • Comercial jazz-Dance
  • Jazz-cabaret-burlesque
  • Expressive Dance, (estil contemporani)
  • Steampunk fantasy i fusió

També cal afegir que tenim classes per als més menuts des dels 5 anys fins als 15; així, treballem la dansa comercial i fusionem diversos estils com hip hop, jazz, expressió, musicals…

A més de la dansa, tenim classes de Pilates per tal de treballar la tonificació, els abdominals sense risc, LPF i estiraments amb o sense elements.

La companyia de l’escola ha tingut l’oportunitat d’estrenar dues petites obres; d’aquesta forma, es va fusionar la dansa i el teatre  amb pinzellades d’ensurts i humor. (the haunted House) i (The Origen (precuela)), escrites i dirigides per la direcció de l’escola Maria Almudena Ferreira Mateos. També ballem en casaments, hotels, aniversaris, fundacions i qualsevol tipus d’esdeveniment. Es preparen coreografies per a nuvis, tallers especials per  comiats de solter/a, etc.

Per a la tranquil·litat dels nostres alumnes cal dir que seguim el protocol amb totes les mesures i distàncies de seguretat; també, cal dir que l’aire de l’espai on es realitzen les activitats, està permanentment renovat amb purificador d’aire i extractors.

 

IDIOMES