Radius: Desactivat
Radius:
km Set radius for geolocation
Cerca

Escola Dansa Fusió Mataró Asrai:

Escola Dansa Fusió Mataró Asrai; per començar, cal dir que es una escola de dansa situada a Mataró. L’Escola  de Dansa Asrai, va ser creada l’any 2008 dirigida per Maria Almudena Ferreira Mateos, professora i ballarina. Així mateix, lEscola de Dansa Asrai dóna classes tant a petits com a adults i en diferents estils.

  • Dansa del ventre
  • Bollywood
  • Comercial jazz-Dance
  • Jazz-cabaret-burlesque
  • Expressive Dance, (estil contemporani)
  • Steampunk fantasy i fusió

També cal afegir que tenim classes per als més menuts des dels 5 anys fins als 15; així, treballem la dansa comercial i fusionem diversos estils com hip hop, jazz, expressió, musicals…

A més de la dansa, tenim classes de Pilates per tal de treballar la tonificació, els abdominals sense risc, LPF i estiraments amb o sense elements.

La companyia de l’escola ha tingut l’oportunitat d’estrenar dues petites obres; d’aquesta forma, es va fusionar la dansa i el teatre  amb pinzellades d’ensurts i humor. (the haunted House) i (The Origen (precuela)), escrites i dirigides per la direcció de l’escola Maria Almudena Ferreira Mateos. També ballem en casaments, hotels, aniversaris, fundacions i qualsevol tipus d’esdeveniment. Es preparen coreografies per a nuvis, tallers especials per  comiats de solter/a, etc.

Duran aquest mes de juliol 2019 podràs gaudir de la nostra graella d’activitats per a adults amb Pilates, tonificació, LPF, estiraments, dansa expressiva, Bollywood, dansa sexy, tribal, flamenc, dansa del ventre, salsa, musicali…
Contacta amb el propietari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

*

IDIOMES