Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Escombra Neteges Cervera Igualada:

Escombra Neteges Cervera Igualada. Per començar, som una empresa de neteges situada a Cervera i Igualada. Estem especialitzats en neteja de pàrquings, locals, vidres, comunitats, sales, negocis, oficines, neteja industrial i domèstica en general.  Neteja de vidres: en comerços, exposicions, habitatges, hostaleria. Empresa altament qualificada per desenvolupar tasques tan importants com són la neteja ben feta; és a dir, els nostres professionals en constant formació donen servei de qualitat a preu just.

Neteja de manteniment: neteja periòdica d’habitatges,  instal·lacions esportives, comerços, vestuaris, exposicions, comunitats, oficines, escoles…

L’Escombra Neteges realitza tasques a instal·lacions amb necessitats especials públiques o privades: pàrquings, superfícies esportives i tallers mecànics.

Així mateix, cal dir que L’Escombra Neteges Cervera Igualada ha incorporat un nou servei de neteja ecològica en sec de vehicles a domicili. D’aquesta forma, no s’haurà de moure de casa per tenir el seu cotxe impecable. A més de netejar perfectament l’interior del vehicle, la neteja en sec permet desinfectar els circuits de ventilació i elimina els àcars i bacteris presents dins de l’habitacle. No dubtis en trucar-nos per un rentat integral en sec i ecològic del teu cotxe, caravana, 4×4, furgoneta… A més, a domicili i amb totes les comoditats per a tu amb un resultat òptim com mai hauries esperat.

 

Contacta amb el propietari

Deixa un comentari

IDIOMES