Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Ferralla Sant Pere Ribes RamírezHijos:

Ferralla Sant Pere Ribes RamírezHijos; per començar, som una empresa de Sant Pere de Ribes gestors de residus autoritzats. A més, disposem d’ una àmplia experiència en el sector de la ferralla, servei propi de grua així com servei de contenidors. Ramírez e Hijos  també ofereix els seus servei a particulars i empreses.

Juan Ramírez e Hijos som una empresa familiar que , amb una llarga trajectòria professional en el sector,  es dedica a donar servei de reciclatge industrial. És a dir, la nostra tasca principal és atendre la indústria que produeix residus com a conseqüència d’una producció o d’una fabricació.

Per tant, la nostra empresa representa la figura del recuperador de xatarres i metalls; o dit d’una altra forma, som l’empresa que recull i gestiona tot aquell material fèrric i no fèrric que pot ser reciclat i reutilitzat.

Oferim dues opcions de recollida per al desballestament dels residus fèrrics i no fèrrics en funció de les necessitats de cada client:

  1. Recollida dels residus amb camió grua directament a casa del client.
  2. Cessió de contenidors metàl·lics per al dipòsit dels residus generats. Recollida pot ser puntual o periòdica, tot depèn de les necessitats de cada empresa.

Horari d'obertura

Dilluns

De 8 a 13 i de 15 a 19 hores

Dimarts

De 8 a 13 i de 15 a 19 hores

Dimecres

De 8 a 13 i de 15 a 19 hores

Dijous

De 8 a 13 i de 15 a 19 hores

Divendres

De 8 a 13 i de 15 a 19 hores

Dissabte

De 8 a 9:30 i de 11 a 13 hores

Diumenge

Tancat

Adreça & Contacte

Adreça

Av. les Roquetes, 4, 08812 Sant Pere de Ribes

IDIOMES