Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Figueres Sushi Gastrobar Restaurant Kombu:

Figueres Sushi Gastrobar Restaurant Kombu. En primer lloc, som el restaurant de sushi referent a Figueres; ja que, el realitzem amb una recepta tradicional d’Osaka; la qual va ser adquirida pel nostre Xef executiu de la mà d’una de les Itamae més importants del món. Treballem l’arròs en un hangiri, que és una arrossera de bambú. Pel que fa al producte, és essencial quan parlem d’aconseguir l’excel·lència que fem servir els millors productes de mercat.

L’arròs minori de gra curt japonès, és un arròs especial per fer sushi, procedent del Japó però cultivat al Delta de l’Ebre. L’elaboració de l’arròs és la part essencial i arriba a ser pràcticament, una cerimònia ritual. Així també, el peix és sens dubte, l’estrella del sushi. Per això, des la tonyina fins el salmó, així com tots els peixos que fem servir, són 100% frescos; és a dir, directament des de la Llotja de Roses.

Com que cuidem fins l’últim detall, al nostre restaurant escollim la qualitat més alta del mercat en cada producte; fins i tot, en l’elecció de l’alga i la soja baixa en sal.

  • Servei a domicili
  • Takeaway
  • Menú migdia 14€

A més a més, els productes de temporada i km0; ja que, som amants dels productes del mercat de Figueres, el qual el tenim a escassos metres.

Tenim obert tots els dies de 12.30 a 16 hores i a partir de les 19 hores.

Dilluns matí, tancat.

UBICACIÓ:

Kombu Plaça de les Patates, 7, 17600 Figueres 972 29 93 07

IDIOMES