Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Fusteria Alumini Deltebre Masdeu:

Fusteria Alumini Deltebre Masdeu; per començar, som una empresa de fusteria, pvc Replus i fusteria d’alumini situats a La Cava (Deltebre). Ens dediquem a la fabricació de cuines, mobles de bany, armaris, vestidors; també fem portes, finestres, vidres, persianes corredisses, parquet, mosquiteres, mampares, finestres d’alta tecnologia amb vidres intel·ligents “Guardian Sun”… A més, a Fusteria Masdeu oferim el millor assessorament adequat a les seves necessitats i pressupost.

Per exemple, vols vestir el teu bany o cuina amb mobles totalment personalitzats i a mida? Bé, doncs la nostra fusteria està especialitzada en aquest tipus de feines, ja que fabriquem tot tipus de mobles a mida. Donem assessorament individualitzat per a cada client; és a dir, el nostre principal objectiu és, a part d’una estètica immillorable, donar la màxima funcionalitat al moble amb l’aprofitament de l’espai oferint solucions d’emmagatzematge.

A més a més, a Fusteria Masdeu oferim diversos dissenys amb diferents acabats i diferents materials; d’aquesta forma, el client pot triar sempre  l’opció que més li convingui i que s’ajusti a les seves necessitats i gust.

Donem solucions ràpides, funcionals i amb una exel·lent qualitat tant amb els materials com en els acabats. Realitzem pressupostos amb tot detall i sense compromís.

 

IDIOMES