Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Fusteria Castellà Sant Vicenç de Montalt:

Fusteria Castellà Sant Vicenç de Montalt. Fusters i ebenistes de mobles en general i així com  cuines, vestidors, armaris, portes, finestres, parquet… Estem situats a Sant Vicenç de Montalt a la comarca del Maresme. La fidelitat dels nostres clients avalen la nostra professionalitat així com la qualitat en els treballs realitzats.

  • Restauració
  • Envernissats
  • Fusteria en general

Així mateix, cal dir que a la nostra empresa fem tot tipus de mobles a mida tant per a particulars com per a empreses. És a dir, mobles de cuina, mobles de bany, vestidors complets, mobiliari per a comerços, oficines o botigues…

Quan el client es posa en contacte amb nosaltres i ens explica allò que  vol, nosaltres anem a prendre mides al domicili per tal d’entendre les necessitats del client així com poder valorar i ajustar al màxim el pressupost de la feina en qüestió. El client està en tot moment assessorat pel nostre equip professional i així, d’aquesta forma, es prenen les decisions més adients per la realització de la feina.

La fusteria disposa d’exemples de feines realitzades per tal de poder mostrar al client una idea de com quedaria, de si s’ajusta a les seves espectatives, de si farà la seva funció, etc… A més, fem dissenys personalitzats caracteritzats per la creativitat.

 

 

Adreça & Contacte

Adreça

Sant Antoni, 30 Sant Vicenç de Montalt

Telèfon
IDIOMES