Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

GiG Piscines Palamós:

GiG Piscines Palamós, som una empresa del Baix Empordà situada a  Palamós i Mont-ras (Girona), dedicada a la instal.lació i manteniment així com disseny i reparació de piscines. És a dir, oferim un servei integral per a la seva piscina.

  • Productes químics
  • Servei tècnic professional
  • Rehabilitació de piscines amb LINER
  • Tota mena d’accessoris
  • Instal.lació i muntatge de cobertes automàtiques

La nostra llarga experiència en el sector ens permet poder aconsellar els nostres clients per tal que puguin fer realitat els seus somnis; tot això, de la forma més adequada, fent servir materials de qualitat per obtenir uns acabats òptims en tots els sentits. Executem i dissenyem qualsevol projecte de construcció de piscina o spa; també, fem rehabilitacions d’instal·lacions aquàtiques així com reparacions en el seu entorn.

A més, el nostre principal objectiu és crear espais únics d’aigua i projectes personalitzats per tal que les famílies es trobin el més confortable possible dins el seu entorn. És evident, que per desenvolupar la nostra tasca, ens segons quins projectes, de vegades ens calen col·laboracions amb interioristes, jardiners, paisatgistes, arquitectes…

Així també, ens encarreguem de fer manteniment de piscines per tal que els nostres clients se’n cuidin només de estar amb els seus; aquests manteniments es fan per a particulars i per a comunitats.

Adreça & Contacte

Adreça

Carrer del Carrilet Carrer Daro 17253 Mont-ras

IDIOMES