Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Girona Bar Tapes Restaurant Fènix:

Girona Bar Tapes Restaurant Fènix. En primer lloc, el Restaurant Fènix és un dels restaurants referents de Girona situat a l’Eixample. Així mateix, les instal·lacions són obertes tot l’any per tal que els clients puguin gaudir dels nostres plats. La nostra premissa és donar la millor qualitat en la elaboració dels nostres plats així com, l’atenció als nostres clients. D’aquesta forma, aconseguim clients satisfets amb ganes de tornar i passar una bona estona en un ambient acollidor i familiar.

Hem anat creixent gràcies a la sensibilitat per les coses ben fetes. La nostra cuina està basada en cuina mediterrània i casolana; podràs tastar des de pop a la galega, fins les torrades, diversitat de tapes, amanides, etc. També, cal dir que sabem la procedència dels nostres productes; cosa que, avui en dia és molt important saber d’ on venen els aliments per gaudir d’una bona salut.

  • Menú diari
  • Menú infantil
  • Menú cap de setmana
  • Menú degustació
  • Menjar per endur

Fènix Coffee Shop és nou establiment situat al carrer de la  Creu, 34 de Girona, on trobareu la nostra acollidora cafeteria. Pastes dolces, amanides, pizzes, entrepans, etc. És a dir, una àmplia carta per fer un mos a qualsevol hora del dia.

IDIOMES