Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Grafologia Terrassa Mercè Agustí:

Grafologia Terrassa Mercè Agustí t’oferim els nostres serveis de perícia cal·ligràfica; també, cal dir que som una empresa de Terrassa (Vallès Occidental), tot i que les nostres feines es poden fer extensives a tot el territori català.

  • Reeducació de l’escriptura (grafoteràpia).
  • Falsificació de signatures, texts, manuscrits, a màquina i ordinador
  • Anònims
  • Grafologia
  • Selecció de personal

La grafologia és l’estudi de la personalitat a través de l’escriptura. Mitjançant auqesta espoden revelar dades de la personalitat, de la seva inteligència així com la seva activitat i temperament humà. La grafologia analitza diversos aspectes com la mida de la lletra, la forma general de l’escriptura, la força del traç, la inclinació, etc. A França, Alemanya i Itàlia tenen una llarga tradició.

Quan a perícia cal·ligràfica, és una disciplina que s’aplica per donar veracitat a l’autoria d’un document determinat.  És molt usual al món comercial per donar veracitat a certes signatures, comparar escrits i determinar si hi ha o no falsificació de documents; per aquest motiu, no es pot confondre amb la grafologia.

Els nostres serveis són sempre totalment personalitzats i ens adaptem a les necessitats de cada client i cada cas. Servei professional i garantit.

Perícia Cal.ligràfica Terrassa Mercè Agustí

Adreça & Contacte

Adreça

Carrer de Ramon Llull,141, 08224 Terrassa

Telèfon
IDIOMES