Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Granollers Escola Bressol Montessori:

Granollers Escola Bressol Montessori. L’Escola Bressol Montessori Granollers, com el seu propi nom indica, es troba a la ciutat de Granollers (Vallès Oriental). És l’única escola bressol de Granollers acreditada per l’IMI International Montessori Institute per impartir la metodologia Montessori en l’etapa de 0 a 3 anys. Així mateix, tot el personal docent que forma part de l’equip educatiu disposa de la titulació oficial com a guies i/o auxiliar Montessori.

Dins l’escola s’hi poden diferenciar dos AMBIENTS: el Niu (adreçat a infant de 4 a 17 mesos) i la Comunitat Infantil (adreçat a infants de 17 mesos fins els 36).

A més a més, cal destacar que l’adquisició de les primeres paraules en aquesta etapa és molt rellevant, per aquest fet la presencia de l’anglès com a llengua estrangera és diària; d’aquesta manera, els infants assimilen aquesta llengua de manera natural i espontània.

La nostra escola dona molta importància al benestar dels seus infants i en el seu  desenvolupament  emocional. Tanmateix, volem transmetre a les famílies que cada infant és únic i irrepetible i cal respectar el seu ritme per tal de deixar aflorar de manera natural i sense cap pressió externa, la potencialitat amb la qual va néixer.

En definitiva, la nostra visió va molt més enllà d’aconseguir un infant autònom; ja que, el nostre propòsit és que el vostre fill/a desenvolupi una personalitat única i segura amb sí mateix/a, sense esperar l’aprovació constant de l’adult.

Oferim també una atenció personalitzada dins un ambient tranquil i agradable; d’aquesta manera, l’infant aprèn amb materials reals i adaptats a la seva edat.

Disposem d’un extens horari per tal d’atendre les necessitats de cada família i així facilitar la conciliació de la feina amb la vida familiar.

El nostre horari és de 7:30 hores fins les 18 hores.
  • Grups reduïts
  • Cuina casolana
  • Hort
  • Cursos gratuïts per a famílies
  • Anglès com a segona llengua.
  • Servei de psicologia.
  • Xandall d’ús diari
Ens trobareu al carrer Corró, 187 (Plaça Jacint Verdaguer) de Granollers
IDIOMES