Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Granollers Fersix Serigrafia Marcatge Tèxtil. En primer lloc, som una empresa amb gairebé 30 anys d’experiència en el sector del marcatge de tèxtil i articles per a empreses; estem situats a Canovelles (al costat de Granollers). Així mateix, cal dir que oferim els nostres serveis tant per al sector promocional com per al laboral i industrial. També, tenim a la seva disposició venda i creació d’articles promocionals i de regal.

El nostre valor afegit és que, a part del nostre bagatge professional donem un servei integral. És a dir, donada la nostra àmplia gamma de productes així com els nostres serveis, ens podem encarregar de tot absolutament; per tal que els nostres clients no perdin el seu valuós temps en anar a un lloc i després a un altre, etc.

  • Vestuari laboral
  • Vestuari esportiu
  • Vestuari professional
  • Serigrafia
  • Marxandatge, marcatge d’articles tèxtils
    (serigrafia, vinil, brodat, sublimació)
  • Marcatge d’articles promocionals
    (tampografia, làser, impressió)

A més a més, disposem d’una infraestructura preparada per al marcatge de tot tipus de peces i objectes. La nostra varietat de productes al nostre catàleg ens permet oferir un servei únic i personalitzat al 100%.

Explica’ns o planteja’ns les teves necessitats i es ben segur que trobarem la millor solució. Fem pressupostos personalitzats així com assessorament professional als nostres clients.

Descobreix tot allò que podem fer per a tu!

Granollers Fersix Serigrafia Marcatge Tèxtil Canovelles

IDIOMES