Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Granollers Montornès Plantilles Ortopèdia Esportiva Monsalut:

Granollers Montornès Plantilles Ortopèdia Esportiva Monsalut. Primerament, som una ortopèdia especialitzada en l’estudi de la marxa del peu. Estem situats a Montornès del Vallès, al costat de Granollers comarca del Vallès Oriental.

Així mateix, la nostra ortopèdia està formada per un equip professional amb una llarga trajectòria en el sector sanitari; d’aquesta forma, podem aconsellar els nostres clients perquè puguin trobar la millor solució a les seves necessitats així com les millors ajudes tècniques.

També, cal dir que som especialistes en ortopèdia esportiva y fem servir les tècniques més avançades i reconegudes pel seu benestar. D’aquesta manera, sabem com millorar el seu rendiment esportiu a través de l’estudi biomecànic de la marxa del peu. Aquest estudi consisteix en analitzar la posició estàtica i dinàmica del peu així com la seva relació amb la columna, el maluc, el genoll i el turmell. Llavors, amb el resultat d’aquest anàlisi podrem prevenir possibles lesions.

Perquè hauria de visitar la nostra botiga? Molt senzill, les plantilles ortopèdiques són dispositius mèdics que utilitzem per corregir els problemes del peu i també alleujar el dolor. Dit això, no hi ha dues plantilles iguals per què no existeixen dos peus iguals; per tant, s’han de fer a mida i amb les necessitats de cada peu.

Granollers Montornès Plantilles Ortopèdia Esportiva Monsalut

PÀRQUING GRATUÏT A 100 MTS

IDIOMES