Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Granollers Pollería Mercat Sant Carles Aviram Jèssica:

Granollers Pollería Mercat Sant Carles Aviram Jèssica. Per començar, som una botiga d’una llarga trajectòria professional del Mercat de Sant Carles de Granollers, més coneguda com la botiga de la Sole. La Soledad Soto com a propietària d’Aviram Jèssica obre cada dia les seves portes per oferir el millor aviram i carn de caça al millor preu.

Així mateix, a Aviram Jèssica comptem amb una gran selecció d’aus. És a dir, aus de qualitat certificada, un capritx delicat i deliciós per dies quotidians com per moments especials; a la botiga de la SOLE podràs trobar varietat d’aus, pollastres  eco,  de  pagès, guatlles, pollastró (picantón), gallina   i  gall  d’ indi), ous, conill, preparats com pinxos, hamburgueses, croquetes, llibrets farcits, etcètera. Tots els elaborats  amb  els  productes  de sempre, de primera  qualitat  i de proximitat, per tal d’oferir un consum responsable.

Les nostres carns formen part de la dieta mediterrània, per les seves qualitats nutricionals i gastronòmiques. Per exemple, la carn de conill aporta proteïnes d’alt valor biològic i es considera una carn blanca;ja que té molt poca quantitat de greix. Per tant, podem dir que el conill i el pollastre són carns perfectes per als esportistes i persones que tenen cura de la seva salut.

Address

Our Address:

Mercat de Sant Carles, núm. 53-54 08401 Granollers

Contacta amb el propietari

Deixa un comentari

IDIOMES