Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Granollers Tès Cafès Botiga Online:

Granollers Tès Cafès Botiga Online. En primer lloc, de la il·lusió d’un jove emprenedor, apassionat  pels tes, cafès i xocolates, va néixer al desembre de 2011 Xokate Botiga de xocolata, cafè i te. Estem situats a les Galeries Sant Carles de Granollers (capital del Vallès Oriental). Així mateix els nostres clients poden visitar la nostra botiga física i virtual. També, cal dir que disposem d’una gran i acurada selecció de tes, roibos; de les quals, els nostres clients podran triar entre més de 130 varietats d’ infusions i tisanes amb els sabors més naturals i tradicionals.

A la nostra botiga trobaràs varietat d’espècies, mel i fruits secs.

A més a més, a Xokate disposem d’una extensa gamma de cafès (mòlt i en gra) i podem preparar càpsules al gust compatibles amb Nespresso. També, tenim tota mena d’accessoris per les infusions, els cafès, etc.

A dia d’avui, regalar te és una forma de fer un present elegant i amb bon gust; si aquest regal li afegim els accessoris com un tetera, dues tasses per al te amb els seus filtres, etc. És ben segur que asseguraràs l’èxit per aquest ritual privilegiat.

El nostre horari és de dilluns a dissabte de 9 a 13:30 i de 16:30 a 20hores.

IDIOMES