Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Grues Porres Sant Jaume d’Enveja:

Grues Porres Sant Jaume d’Enveja; som una empresa de serveis dedicada a treballs especials amb grua, transport de mercaderies especials; també remolcs, contenidors, transports urgents, servei 24 hores… Així mateix, estem sitiats a la població de Sant Jaume d’Enveja, comarca del Montsià (Tarragona). SOM ELS PROFESSIONALS DE LA GRUA I EL TRANSPORT. Treballem a tot Europa.

La nostra empresa dóna servei de camió grua a empreses i clients de la indústria i també del sector de la construcció; així mateix, disposem de diversos models de camió grua per tal de poder donar el servei més adient que ens demanen els nostres clients. Estem disponibles les 24 hores. Els nostres pressupostos són ajustats a les necessitats de cada empresa, raó per la qual resulta difícil de no acceptar-lo.

Som una empresa amb una llarga trajectòria professional en el sector de les grues, treballem constantment amb empreses molt reconegudes; cosa que, ens enorgulleix així com la fidelitat dels nostres clients, que fa que cada dia volguem donar el millor de nosaltres, per un òptim servei.

La nostra premisa és donar solucions als nostres clients, de tal manera que siguin ben atesos en tots els aspectes, de la manera més ràpida possible i menys costosa per al client.

IDIOMES