Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Herbolari Productes Eco Vielha EraJancana:

Herbolari Productes Eco Vielha EraJancana; primerament, som una botiga de productes ecològics i de proximitat on podràs trobar alimentació, complements dietètics, fitoteràpia, cosmètica i higene personal. A Era Jançana també, disposem d’una àmplia gamma de plantes medicinals. Tenim productes frescos i vegans. També, en un petit racó de la nostra botiga trobaràs encens i bijuteria. Estem situats al costat del Palau de gel de Vielha. (Vall d’Aran)

A la nostra botiga pots trobar els teus productes favorits i si no el tenim te’l demanem; ja que, som el teu herbolari de confiança. Tenim infinitat de productes d’origen natural, saludables i efectius de la més alta qualitat; tindràs l’assessorament adient per a cada cas per tal de cobrir la necessitat i tenir cura del teu organisme.

Productes d’alimentació integrals, aliments sense sucre, de salut, de benestar, d’energia, de fitoteràpia, cosmética natural i complements nutricionals… També, cal dir que la nostra gamma de plantes medicinals així com multinutrients aportaran el remei que necessites per al teu cos. A més a més, sempre amb una atenció  i un assessorament completament individualitzat per arribar al objectius fixats. La nostra premisa és la satisfacció dels nostres clients i la nostra raó de ser.

 

Address

Our Address:

Avinguda Garona, s/n Viella

Telephone:

Deixa un comentari

IDIOMES