Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Horta Sant Joan Arnès Càmping els Ports:

Horta Sant Joan Arnès Càmping els Ports; Els ports és un càmping situat a la província de Tarragona, envoltat d’un paratge natural com els Ports; és a dir, una de les reserves de biodiversitat més importants del nostre país. Gaudir d’una escapada o d’unes vacances al càmping, és l’opció ideal per a famílies amb nens, parelles, grups… El més important és poder gaudir d’una estada tranquil·la i acollidora. Així també, segons les necessitats dels nostres clients, disposem de diferents tipus d’allotjament: parcel·les, bungalows i bengalis.

A més a més, disposem d’unes vistes realment magnífiques com: el poble d’Arnès, Horta de Sant Joan i el paisatge del Parc Natural dels Ports.

També, el càmping té tots els serveis perquè et sentis com a casa: piscina, bar, restaurant, jocs infantils, camp de futbol i zona per a barbacoa.

Estem situats dins un entorn ideal per fer activitats esportives, culturals, gastronòmiques, etc. Un càmping amb totes les comoditats i serveis que necessites per gaudir d’unes vacances a la natura, un indret privilegiat per contemplar el paisatge.

Així mateix, hem de dir que els Ports són unes muntanyes situades entre Catalunya, Aragó i València; és a dir, d’aquesta forma uneixen 5 comarques: Matarranya (Terol), Baix Ebre, Montsià i Terra Alta (Tarragona)i Baix Maestrat (Castelló). No et pots perdre aquesta varietat paisatgística, cultural i històrica.

OBERT TOT L’ANY

IDIOMES