Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Hotel Les Brases Sort:

Hotel Les Brases Sort. L’ hotel està situat a Sort (Lleida) i en plena natura. Així mateix, destaquem per la nostra ubicació, preu i qualitat; tot això, acompanyat dels nostres preciosos rius, muntanyes i el nostre restaurant tradicional fa que sigui un lloc on oblidar-se de tot durant les vacances en companyia de família o amics/es. Estem situats a 100 metres de l’estació d’autobusos. A més a més,  Sort és el poble des del qual s’organitzen més activitats, com ràfting, esquí, rutes de senderisme, passejades a cavall, excursions en quads; també,  sortides al Parc Nacional d’Aigüestortes, altres activitats com ara museus, formatgeries, hermites, esglésies romàniques, monestirs, pobles medievals …. A l’Hotel les Brases, poden consultar els nostres paquets d’ofertes amb activitats incloses.

També, disposem de restaurant on podran gaudir cada dia del nostre menú o servei a la carta. Cuina de mercat catalana i de proximitat. Embotits de la zona, torrades, pizzes, amanides, carns, peixos, postres casolans, pasta, ànec… A les tardes també podràs gaudir del nostre bar acollidor o de la nostra terrassa.

Hotel Les Brases Sort hotel i restaurant

El nostre allotjament és una de les millors opcions per passar uns dies en plena natura i gaudir del confort al bell mig del Pirineu de Lleida.

 

 

IDIOMES