Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Hotel Restaurant La Botiga Prades:

Hotel Restaurant La Botiga Prades; és un hotel i restaurant de Prades (Tarragona) Baix Camp, és obert tot l’any, es fan dinars per a grups, famílies, celebracions i qualsevol esdeveniment. A la Botiga Restaurant, som especialistes en cuina de muntanya, calçotades, lloguer d’habitacions, degustació d’ORELLETES típiques de la zona. Demani informació de l’allotjament.

L’hostal està situat al costat de l’església de Santa María la Major; just al bell mig del poble, indret que es troba envoltat de munanyes i natura. També es pot anar a peu a visitar diversos bars i restaurants tradicionals del poble.  Per altra banda, Tarragona capital ens queda a 50 km i l’aeroport de Reus a 50 minuts. Així mateix, la zona disposa d’un gran ventall d’ofertes de senderisme i diverses activitats per practicar a l’aire lliure.

L’allotjament disposa de WI-FI gratuïta, una terrassa per gaudir d’un entorn tranquil i acollidor; també, hi ha un taulell amb informació turística de la comarca i el restaurant està basat en cuina catalana amb productes de la zona. D’aquesta forma, el restaurant  manté l’esència i record de la clientela. A més a més, cal dir que les habitacions de l’hotel son decorades de forma clàsica i totalment equipades; és a dir, amb TV, banys amb banyera, tovalloles i roba de llit, totes elles.

Address

Our Address:

Plaça Major, 14 Prades

Telephone:

Deixa un comentari

IDIOMES