Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Lampisteria Cid Pineda de Mar:

Lampisteria Cid Pineda de Mar; per començar, som una empresa situada a Pineda de Mar (Maresme). Ens dediquem als serveis integrals de la construcció i la reforma així com els serveis de lampisteria. També, electricitat, calefacció, aire condicionat, cambres de bany, cuines, gas, etc… A Lampisteria Cid treballem tant a nivell domèstic com a nivell industrial.

  • Manteniment
  • Instal·lació
  • Reparació

Som una empresa d’instal·lacions de gas, electricitat, fontaneria, reformes integrals d’habitatges, climatitzacióaire condicionat. La nostra tasca va dirigida tant per a particulars, com per a comunitats de veïns, com per a empreses. Poden desenvolupar tant feines senzilles com feines de veritable complexitat. Donem assessorament personalitzat per a cada client i adaptant-nos a les seves necessitats específiques.

També, cal dir que la nostra empresa està en constant desenvolupament, l’equip de Lampisteria Cid s’especialitza en la reforma integral i parcial de l’habitatge. A més a més, nosaltres treballem amb marques líders en el mercat i proveïdors de confiança; per d’aquesta manera, poder oferir un equipament de primera als nostres clients. La nostra evolució com a empresa, ha estat recolzada per valors que defineixen la nostra filosofia: compromís, confiança i proximitat. I així, ens hem arribat a convertir en una empresa referent a la zona.

 

IDIOMES