Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Tagamanent Turisme Rural Les Casetes del Congost:

Tagamanent Turisme Rural Les Casetes del Congost; Un entorn i vilatge històric únic on es respira tranquil·litat i natura al 100% on podreu gaudir-ne d’un petit paradís; és a dir, dins la Reserva de la Biosfera del Parc Natural del Montseny. Ara, més que mai, podeu gaudir de la natura i la família alhora.

A Tagamanent trobareu dos habitatges d’ús turístic, les masies Ca La Rosa (antiga Cal Músich del Congost) i Can Pere Moliner; són dues edificacions catalogades, Patrimoni del mil·lenari municipi de Tagamanent i de l’ històric País del Principat de Catalunya. Cases actualment destinades al turisme rural dels segles XVI-XVII (documentades el 1682 i 1688); així mateix, cal dir que les cases estan totalment restaurades  i habilitades amb totes les comoditats de casa vostra.

També, a la Garriga disposem d’un habitatge de 220 m2 per a un màxim de 5 / 6 persones; aquesta casa disposa de jardí 100 m2, barbacoa, 2 terrasses, wi-fi, TV satèl·lit. Entorn tranquil dins el casc urbà, ideal per a famílies que volen gaudir de la natura i el Montseny en el seu estat més pur.

A MÉS A MÉS, CIRCUIT TERMAL I TRACTAMENTS EXCLUSIUS AL BALNEARI BLANCAFORT PELS NOSTRES HOSTES A UN PREU MOLT ESPECIAL

IDIOMES