Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Llar Mollet Immobiliària:

Llar Mollet Immobiliària. En primer lloc, som una empresa de serveis immobiliaris situada a Mollet del Vallès. Principalment, ens dediquem a la gestió de venda i lloguer de bens immobles; tot i que, també donem servei i assessorament quan a tramitacions d’hipoteques i assegurances de la llar i de protecció de rendes de lloguer.

Som una empresa creada amb esperit jove, amb la prioritat de donar el nostre millor assessorament a l’hora de fer una transacció  i aconseguir que aquest procés sigui una cosa fàcil i agradable.

Al llarg d’aquests anys el gran nombre de famílies, clients i amics amb qui hem treballat,  i que han confiat en nosaltres, també ens han donat el seu reconeixement com a immobiliària referent de la zona.

El nostre esperit sempre és conciliador i l’honestedat forma part de la nostra política de treball.

Pisos, cases, locals, terrenys, naus industrials, immobles singulars, oficines, trasters, places d’aparcament…

A més a més, oferim assessorament en tots els processos de la venda i de la compra dels immobles; d’aquesta forma, ens adaptem a les necessitats de cada client  i a cada moment; així també, el nostre servei de postvenda és excel·lent i el tracte és personalitzat. A les nostres oficines sempre trobareu personal altament qualificat i proper.

Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles, Santa Perpètua de Mogoda, Martorelles, La Llagosta, Palau-Solità i Plegamans, Lliçà d ‘Amunt i Lliçà de Vall.

Adreça & Contacte

Adreça

Avinguda de Rafael Casanova, 2, 08100 Mollet del Vallès

Telèfon
IDIOMES