Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Lleida Restaurant la Mina:

Lleida Restaurant la Mina; per començar, som un restaurant de nova creació de cuina mediterrània i creativa on elaborem els plats més gourmets pels paladars més exigents. Estem situats al cor del Segrià, a Lleida. Així mateix, les nostres instal·lacions en un entorn acollidor i amb encant et conviden a fer un tast d’una proposta gastronòmica fresca i assequible; d’aquesta forma, hem aconseguit posicionar-nos a tota la comarca com un espai referent per menjar, esmorzar, fer un cafè o una copa al vespre.

  • Vermuts a la terrassa
  • Menú diari
  • Menú degustació
  • Menús per a grups o esdeveniments i celebracions
  • Servei de carta

A més a més, a la nostra cuina, cal dir que regnen les propostes equilibrades basades en la dieta mediterrània amb tocs de creativitat; cosa que, fa que els nostres plats siguin gairebé exclusius per als nostres clients. Foie amb cítrics, cargols a la llauna, jarret de xai, tataki de tonyina, melós de vedella, pastís de pastanaga estil americà, versió pròpia del pa amb xocolata…

També, cal dir que la nostra cuina està basada en la elaboració amb productes de proximitat. D’aquesta forma els nostres clients poden assaborir productes de temporada de primera qualitat i d’empreses d’alimentació de la zona.

IDIOMES