Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Lleida Vilasana Vestits Núvies de Mel:

Lleida Vilasana Vestits Núvies de Mel; per començar, som una botiga de vestits de núvia exclusius i multimarca de Vilasana (Lleida), on el nostre principal objectiu és vestir els teus somnis. Així mateix, cal dir que disposem de més de 80 models  diferents de dissenys actuals. També, oferim la possibilitat de personalitzar una peça o modificar els detalls que vulguis; fem els arranjaments dels vestits i regalem els complements a totes les núvies. A més a més, disposem d’una gamma de talles grans que estilitzaran la teva silueta, i aportarà bellesa a la teva figura.

Així també, tenim una zona outlet amb varietat de models tant per a núvia com per  a madrina. A la nostra botiga estaràs assessorada en tot moment per professionals de la moda nupcial sense deixar de banda un tracte proper.

  • Vestits de Núvia
  • Vestits de Madrina
  • Vestits de Comunió

Per tal d’atendre’t com et mereixes cal demanar cita prèvia, així podràs buscar sense presses el vestit que més t’agradi i que millor et quedi. No ho dubtis, tenim vestits per a tots els gustos com: clàssic, cerimònia civil, gòtic, de disseny, medieval, pin up…

Consulta les nostres promocions i regals al nostre Facebook

T’hi esperem!

Contacta amb el propietari

Deixa un comentari

IDIOMES