Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Llenyes Bertran Sant Ramon:

Llenyes Bertran Sant Ramon, som una empresa de la comarca de la Segarra, a prop de Cervera,  dedicada al subministrament de carbons i llenya; així com també abastament de biomassa. Som especialistes en la venda i distribució de carbó vegetal de la millor qualitat. Així mateix, disposem d’una àmplia gamma de productes de  combustibles vegetals com poden ser:

  • Clofolla d’ametlla
  • Pinyol d’oliva
  • Pèl·lets certificats
  • Cascarilla d’arròs per a granges a granel i en bales (pacas)

A més a més, la nostra experiència fa que el nostre assessorament sigui d’allò més fiable a l’hora de fer una comanda; donada la nostra garantia en els serveis oferits, també donem la millor qualitat dels nostres productes i al millor preu. Així també, aquestes són les bases per donar servei als nostres clients i fidelitzar-los; ens ajustem a les necessitats de cada casa i oferim el servei més adient per a cada llar.

SERVEI A DOMICILI
llenyes a Sant Ramon Cervera (Lleida)

També, cal dir que antigament es feia el servei de repartiment de carbó per cuinar i la llenya per escalfar-se. Avui en dia, i amb els anys el carbó ha pres un protagonisme als restaurants per fer barbacoes; amb el segle XXI, l’energia calòrica que s’ha imposat, ha estat la biomassa.

 

Adreça & Contacte

Adreça

Avinguda Santuari, s/n Sant Ramon

IDIOMES