Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Manresa Bendita Lokura Gastrobar:

Manresa Bendita Lokura Gastrobar; Potser era una bogeria, però és la nostra bogeria quan vam decidir engegar el nostre local a Manresa, Bendita Lokura Gastrobar. Som un restaurant de cuina mediterrània i creativa on elaborem els plats més gourmets pels paladars més exigents. Estem situats al cor del Bages, a Manresa. Així mateix, les nostres instal·lacions en un entorn acollidor i amb encant et conviden a fer un tast d’una proposta gastronòmica fresca i assequible; d’aquesta forma, hem aconseguit  posicionar-nos al Bages com un espai referent per menjar, esmorzar o fer un cafè.

  • Esmorzars de forquilla
  • Vermuts a la terrassa
  • Menú diari
  • Menú degustació
  • Servei de carta

També, la decoració del nostre local mereix una menció especial. Amb tocs vintage i amb predomini de la fusta i la llum natural a través de les vidrieres han aconseguit crear un local acollidor que desprèn màgia.

A més a més, a la nostra cuina, cal dir que regnen les propostes equilibrades basades en la dieta mediterrània amb tocs de creativitat; cosa que, fa que els nostres plats siguin gairebé exclusius per als nostres clients. Carpaccio de vedella, foie cuinat, pernil ibèric, bacallà gratinat, salmó, magret d’ànec, canelons casolans, també postres casolanes, etc.

IDIOMES