Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Manresa Pneumàtics Galera Bages:

Manresa Pneumàtics Galera Bages; primerament, som un taller mecànic especialitzat en Pneumàtics, suspensió i frens. És a dir, un taller de reparació i substitució de pneumàtics, situat al cor del Bages (Sant Joan de  Vilatorrada), al costat de Manresa.

Som un taller jove de nova creació però amb un bagatge superior a 12 anys en el sector. Gràcies a professionals i particulars que han confiat en nosaltres, en hem convertit en tot un referent de la comarca.

Així mateix, cal dir que fem servir pneumàtics de primera qualitat i de les marques més prestigioses del mercat. Cosa que es reflecteix en el nostre servei alhora de donar qualitat òptima al millor preu. A més a més, disposem de maquinària amb una alta tecnologia.

El nostre equip de professionals està permanentment en constant formació per tal d’oferir les darreres tecnologies així com per donar la millor opció per a cada cas.

  • Substitució de pneumàtics per turismes, 4X4, furgonetes i motos.
  • Reparació de pneumàtics per turismes, 4X4, furgonetes i motos.
  • Canvi de frens
  • Suspensió de turismes

No ho dubtis, som els millors assessors de la comarca per les teves rodes; també, fem pressupostos sense compromís. Sempre amb les millors marques i la millor qualitat preu.

 

IDIOMES