Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Maresme Jardineria Enderrocs Excavacions Villanova:

Maresme Jardineria Enderrocs Excavacions Villanova. Per començar, som una empresa de jardineria i excavacions a Sant Vicenç del Montalt; amb una llarga experiència en el sector de moviments de terres. Així mateix, cal dir que disposem de gran varietat de maquinària tant per fer obres petites com el cas d’una piscina amb maquinària lleugera;  també disposem de maquinària per fer grans moviments de terres, murs d’escullera i/o enderrocs.

Realitzem tot tipus de treballs com, anivellació i compactació de terrenys, rebaixos en terra i pedra, etc. També, transports d’àrids, piscines i serveis integrals de jardineria.

Estem situats a la comarca del Maresme, tot i que ens fem extensius també pel Vallès. Donem solució i assessorament ajustant-nos a les necessitats de cada client; sempre el major rendiment en el menor temps per tal d’estalviar costos innecessaris.

A més a més, cal esmentar que dins l’activitat nostra principal, també fem desbrossament i neteja de parcel·les. Ja que forma part del nostre servei en el que deixem el terreny a punt per iniciar l’obra.

A Excavacions Villanova comptem amb excavadores i desbrossadores que eliminen la vegetació d’arrel i amb la nostra maquinària podem transportar les restes orgàniques generades després de la neteja i traslladar-los a plantes de reciclatge.

Maresme Vallès Oriental Sant Vicenç de Montalt

Adreça & Contacte

Adreça

Carrer de la Tramuntana, n. 14, 08394 Sant Vicenç de Montalt

Telèfon

Comentaris 0

Deixa un comentari

IDIOMES