Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Maria Perruqueria Sant Joan Abadesses:

Maria Perruqueria Sant Joan Abadesses perruqueria home i dona; vine al nostre espai i deixa´t aconsellar per professionals; també obtindràs un canvi d’imatge que et farà sentir millor. Primerament, cuidem del teu cabell segons les teves necessitats; així mateix, som especialistes en tractaments capil·lars (caspa, caiguda, picors èczemes…). També, estaràs assessorat/da en tot moment amb les últimes novetats en talls, color i tendències.

  • Tractaments capil·lars (caiguda, picor, èczemes)
  • Allisat progressiu
  • Nou servei de tractament  i de coloració vegana

La nostra llarga trajectòria professional així com els nostres serveis personalitzats per a cada client faran que est sentis còmode i en bones mans. Treballem amb productes de primera línia i personal en constant formació en el món de la perruqueria. Així doncs, podem assessorar sobre les noves tendències, els nous productes al mercat, els nous tractaments capil·lars

Sant Joan de les Abadesses és un petit poble de la comarca del Ripollès; un poble amb molt encant amb un pont romànic construït l’any 1138 amb l’objectiu de donar accés  a la vila travessant el riu Ter. Aquest pont que se’l coneix com el Pont Vell, va estar remodelat i modificat a l’estil gòtic a causa d’un terratrèmol l’any 1428. Finalment, va tornar a ser reconstruit pels bombardejos de la guerra civil. Ara actualment, és un dels ponts més emblemàtics de l’estat.

Els dimarts d’agost, TANCAT

Adreça & Contacte

Adreça

Plaça Major, 7 Sant Joan de les Abadesses

Telèfon
IDIOMES