Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Mataró Classes Patchwork Costura Creativa 6Didals:

Mataró Classes Patchwork Costura Creativa 6Didals; per començar, sóc la Marta Ros, creadora de l’espai 6 Didals a Mataró (Maresme).  El meu amor pel patchwork i la costura creativa neix fa uns 25 anys enrere; mentre em formava a tallers i de forma autodidacta, vaig començar a impartir les meves pròpies classes en una petita aula a l’escola dels meus fills. De mica en mica vam anar creixent i vaig obrir el taller a Mataró.

Cal dir, que de la nostra primera fira de Nadal sorgeix 6Didals com a entitat. Ja que, tres setmanes abans d’inaugurar la fira i buscant col·laboradors, ens ajuntem tres professores i tres alumnes, amb un didal cadascuna. Plenes d’il·lusió i idees comencem a crear ninots, arbres, tapets, mantes, tota mena de decoració nadalenca. És a dir, tot fet a mà i amb teles. Actualment conservem el nom com a tribut als nostres inicis i vet aquí el nom del taller 6 didals.

Donem classes presencials i online de patchwork, costura creativa, brodats… Així com cursos específics que tenim a la venda en plataformes especialitzades.

Per tant, podem dir que dissenyem, creem, realitzem i executem tot allò que ens encarreguen. Donem sortida a tot allò que pensem que pot agradar o necessitar el mercat o els nostres clients.

IDIOMES