Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Mataró Cuina Mediterrània Fusió Restaurant Suka :

Mataró Cuina Mediterrània Fusió Restaurant Suka. Primerament, un restaurant nascut l’any 2015 fruit de les inquietuds de dos professionals del sector de l’hostaleria; joves amb idees fresques i creatives amb ganes de viure i crear la seva pròpia aventura. És a dir, una cuina fresca, inventiva i propera elaborada amb productes de proximitat, de temporada i amb la màxima qualitat dels aliments. D’aquesta forma, poder conquistar el paladar dels clients més exigents.

Entre les nostres especialitats podem destacar la cua de bou, les gambes, l’arròs caldós, el pernil ibèric i el peix de la llotja.

El nostre restaurant es troba a Mataró (Maresme), al carrer Concepció, 4 en ple centre molt a prop de la Plaça de les Tereses; instal·lacions amb un disseny elegant i informal on serà atès pel nostre personal de sala: Qualificat amb experiència, atent i amb una atenció personalitzada cap al client. A més, disposem de menú migdia, menú grups i menú gresca de dimarts a divendres, menú degustació i menú cap de setmana.

En resum, a Suka Restaurant trobareu una gran varietat de plats típics de la cuina mediterrània i fusió elaborats amb productes frescos de mercat amb d’una qualitat suprema.

Contacta amb el propietari

Deixa un comentari

IDIOMES