Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Mataró Issa Assegurances de Salut:

Mataró Issa Assegurances de Salut; ISSA, som una mútua única asseguradora de salut amb centre mèdic propi al cor de Mataró, però no només és això! Des de 1935, els nostres serveis han evolucionat molt i ens hem adaptat a les noves necessitats. També, cal dir que treballem amb quadre mèdic; és a dir, vostè escull l’especialitat mèdica, població i nosaltres li proporcionem l’adreça, el telèfon i l’horari.

Disposem de diferentes pòlisses adaptades a les necessitats de cada persona. Les assegurances de salut  li ofereixen atenció sanitària a mida; prestada pels millors professionals al nostre centre mèdic de Mataró i complementada amb el més ampli ventall de serveis per tal de garantir als nostres clients una atenció integral i immediata.

Amb tots els serveis mèdics i tractaments complementaris inclosos (acupuntura, fisioteràpia respiratòria, etc.)

ISSA 10 és la nostra assegurança de salut completa, on es cobreixen tots els serveis mèdics, igual que les grans companyies, visites a tots els especialistes, totes les proves mèdiques, urgències 24 hores, domiciliàries, a l’estranger, hospitalització i intervencions en centres privats de referència… i a més hem inclòs la medicina alternativa com a complement a la medicina convencional (homeopatia, acupuntura, fisioteràpia respiratòria) perquè som flexibles i volem que tu triïs la manera d’estar sà.

ISSA BÀSIC, es tracta una assegurança de salut pensada pels usuaris que nomès necessiten una cobertura de visites i exploracions; o sigui, sense ingrés hospitalari ni intervenció quirúrgica.

Perquè el que volem és donar els serveis que necessita la gent d’aquí, no ens calen metges a 200 km, ens cal tenir-los a prop i ràpid; donem agilitat i bona qualitat de serveis al Maresme i Barcelona. També hem optat per fer fisioteràpia i rehabilitació exclusiva i de qualitat al nostre centre  ISSA.

Actualment, oferim un ampli quadre mèdic al Maresme on pots triar el metge que més et convingui. Treballem amb els millors professionals (Dr. Saltor, CGO, Font Sastre, CRM, etc.) i centres i clíniques de referència a Barcelona (Dexeus, Clínica del remei, Clínica Sant Jordi, etc.)

Servei d’urgències 24h a l’ Hospital Clínic Maresme

Amb ISSA, tindreu els mateixos serveis de qualsevol companyia, però a més a més amb l’avantatge de la proximitat i la flexibilitat a l’hora de gestionar tràmits.

IDIOMES