Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Mataró Platja Callao Xiringuito Racó Margarit:

Mataró Platja Callao Xiringuito Racó Margarit. En primer lloc, el Racó d’en Margarit és un dels establiments referents de Mataró situat a la platja del Callao; ja que, acull un dels bars o xiringuitos de platja més mítics i coneguts de la ciutat. Així mateix, les seves instal·lacions són obertes tot l’any per tal que els clients puguin gaudir dels seus plats. A més a més, aquest espai compta amb dues terrasses amb unes vistes increïbles i un magnífic entorn. La seva cuina mediterrània, molt acurada i de qualitat és apreciada pels seus clients.

També, cal dir que la nostra cuina s’adapta al ritme de vida de cada consumidor; és a dir, tant si és dels que comença el dia amb un simple cafè amb llet o si és més d’esmorzars de forquilla, al Racó d’en Margarit hi trobarà el seu espai. A més, a migdia podrà gaudir d’un vermut, d’unes tapes, d’un refresc, etc. Però també tindrà l’opció de triar quelcom de la nostra carta; cal dir que som especialistes en arrossos i fideuàs, encara que també tenim plats de carn, peix o cullera.

Racó d’en Margarit ofereix la possibilitat de confeccionar el seu menú per a grups a mida; és a dir, ens ajustem als seus gustos així com al seu pressupost.

 

 

IDIOMES