Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Mataró Va de Jocs. Primerament, cal dir que som uns apassionats dels jocs de taula i online; per aquesta raó, vam decidir posar en marxa la nostra botiga; i així donar un servei peculiar pels amants dels jocs de taula. És a dir, per obrir les portes dins un espai on tothom és benvingut per tal de venir a gaudir dels jocs, aprendre, comprar i relacionar-se.

A més a més, a la nostra botiga de Mataró, es fan diversos tallers relacionats amb els jocs de taula, es convoquen esdeveniments per a totes les edats.

Hem dut les estratègies dels jocs cap a l’ensenyament; ja que, hem pogut realitzar diferents activitats extraescolars i tallers en actes de la ciutat de Mataró relacionats amb els jocs de taula, el rol i el moviment escape room.

També, hem de saber que els jocs de taula són un gran recurs per gaudir d’una bona estona en família o amb amics; doncs és importat que trobem moments en el nostre dia a dia per tal de poder compartir aquestes estones tan enriquidores.

En la actualitat, és força difícil que puguem trobar aquestes estones; perquè, tant petits com grans, tenim les agendes molt plenes i portem un ritme de vida força estressant. Per aquest motiu hem de fer l’esforç de reservar moments i estones per gaudir de la família i/o amics amb un  bon joc de taula.

Vine a la nostra botiga i t’ assessorarem del joc més adient!!

Mataró Va de Jocs Jocs de Taula Jocs Online Rol Escape Room

IDIOMES