Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Fusteria Miquel Vàzquez Santa Eulàlia de Ronçana:

Fusteria Miquel Vàzquez Santa Eulàlia de Ronçana. És una ebenisteria fusteria situada a Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental). dedicada a la fabricació, confecció i disseny de mobles, cuines, baranes, portes, sostres, etc…Fusteria en general. A Fusteria Miquel Vàzquez donem assessorament personalitzat i pressupostos a mida de cada client i per a cada client.

Coneixem bé la noblesa, propietats, color i textura de la fusta; per aquest motiu, treballem dia rere dia Instal·lant i dissenyant tot tipus de projectes. D’aquesta forma podem oferir als nostres clients solucions globals per a casa seva, així com, projectes personalitzats.

Estem en constant formació per tal de donar al client un treball més precís amb acabats d’alta qualitat. Tal i com ja hem fet referència anteriorment, poden crear allò que es vulgui per tal de resoldre noves necessitats. La nostra filosofia és fer una feina ben feta amb passió i oferint en tot moment, el millor tracte als nostres clients; sempre prioritzant l’alta qualitat de les matèries primeres que fem servir a la nostra empresa.

Donem un extens ventall de productes com finestres, portes exteriors, portes interiors, cuines, armaris encastrats, tarimes, cobertes, mobles de bany, qualsevol tipus de moble a mida, sostres, revestiments exteriors, tanques de jardí…

Adreça & Contacte

Adreça

Bonavista, 1 Santa Eulàlia de Ronçana

IDIOMES