Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Hostalric Perruqueria Mir Perruquers:

Hostalric Perruqueria Mir Perruquers. Ens importes tu…vine i deixa’t cuidar per unes bones mans!! Saló avantguardista, música que t’atrapa i un nou concepte de servei, emocions i sentits al teu servei. A Mir Perruquers som un centre de perruqueria i bellesa situat a Hostalric (Girona).

Per petita o gran que sigui una perruqueria, el que atrau la clientela és el servei, i amb senzilles idees. És a dir, que aquest servei es pot mantenir a l’avantguarda sense gastar de més i sempre mantenint contents als clients perquè no deixin de tornar. Per això, estem en constant formació; per donar un servei professional, actual, modern i natural. La nostra llarga trajectòria dins el món de la bellesa i la moda ens ha obert un munt de possibilitats amb resultats finals fantàstics; així doncs, assessorem els nostres clients en funció de la seva personalitat i fisonomia. Dit d’una altra forma, tenim en compte el tot de la persona.

Vine a conèixer la nostra perruqueria totalment remodelada! També, és interessant i important que et deixis assessorar per professionals de la moda al nostre centre de perruqueria i bellesa. És ben segur que milloraràs  imatge amb la teva impremta personal.

Horari:

  • De dimarts a divendres de 9.30 a 13 i de 15 a 20 hores
  • Dissabte de 8 a 18 hores.

 

Adreça & Contacte

Adreça

Sant Jordi, 2 Hostalric

Telèfon
IDIOMES