Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Moianès Casa Rural Entre Roures:

Moianès Casa Rural Entre Roures. En primer lloc, Entre Roures som un habitatge destinat al turisme rural amb piscina que té la particularitat de ser accessible per a totes les persones; és a dir, una casa sense barreres arquitectòniques per tal que tothom pugui gaudir de la seva estada o vacances. Així mateix, la casa està situada a la comarca del Moianès, un indret amb un gran interès paisatgístic, geològic i arqueològic.

Us expliquem una mica sobre el nostre projecte: Es tracta d’una casa inclusiva, on tothom es pot sentir com a casa seva. Per exemple, és un habitatge on es prioritza l’autonomia, l’adaptabilitat i l’accessibilitat per tal que tothom pugui tenir accés.

Adaptem la casa segons les necessitats de cada persona (grua, cadira de dutxa, trapezi, etc). També, cal dir que si la persona no necessita res, aquests equipaments queden guardats. A més a més, donem diversos serveis d’infermeria.

La casa és acollidora de pedra situada enmig d’una roureda als afores de la vila de Moià, població de la Catalunya Central entre Manresa i Vic. Disposa d’unes magnífiques vistes al Montseny, Pla de la Calma i altres muntanyes properes al Moianès. Per tant, podríem dir que ens trobem envoltats de natura en el seu estat més pur.

IDIOMES